Tänker tillbaka .

 
Går igenom gamla bilder för att se hur länge sen det faktiskt var som allting startade, min viktminskning eller snarare vikthets .. Och jag har kommit fram till att jag har hållit på under 15 års tid med jojjobantande, det började redan när min mamma skulle hålla på med nutrilett och bara äta sallader. (jag var runt 15 år)  Jag hakade liksom på fast jag inte var så speciellt överviktig.

Allting började efter jag vart singel från ett förhållande som inte direkt var så bra, extrem svartsjuka från hans sida och så vart det mycket ätande för att jag liksom ej skulle vistas ute på krogen eller bio med vänner (speciellt killkompisar) under 2 års tid hade jag gått upp över 20 kg, och det var så mitt helvete började ...

Under 6 månader så gick jag ner 18 kg, där började mitt problem med ätstörningen .. Fast först så fick jag Ortorexia för att sen få hetsätningsstörning. 5 år senare och jag kämpar mer än någonsin,
 
Fotot som jag har lagt upp tillsammans med detta inlägg så stod vågen på 68kg, jag kan såhär i efterhand önska att mitt huvud hängde med i förvandlingen .. Detta foto, jag är så otroligt snygg, minns hur bra jag mådde och hade aldrig några problem med att hitta kläder m.m. Men jag ansåg mig fortfarande fet tyvärr.

Men jag kämpar mig sakta fram, jag har gått ner 4,3 kg och är väldigt glad och stolt över mig själv.. Har dock en lång väg att vandra , har runt 15 kg kvar att gå ner.