Veckans äventyr.

 
Detta är dagen frukost, smoothie bowlen är gjord på : Naturell kvarg, kokosdryck, banan i ena satsen och hallon i den andra.  Riktigt gott och kändes fräscht! I morse var jag iväg och simmade, vart 30 minuter men är nöjd över det. Egentligen skulle jag ha en vilodag idag, men så vart det visst inte.

Har fått in ett sjujäkla bra flyt på träningen, vilket är väldigt skönt och jag är riktigt nöjd över min insats. Vissa kanske tycker jag tränar för mycket (?) men vad räknas som för mycket egentligen? För jag älskart känner jag.
 
 
Igår morse så var jag även och simmade, då hängde jag på låset 6.15 :) Men oj så skönt och jag har börjat tycka att det är en PERFEKT start att börja dagen på . Så varför sluta med ett vinnande koncept?

Eftersom jag simmar och tränar nästan varje dag så börjar min hy ta stryk (har sämst kvalite på min hy övrelag) men måste hitta bra och återfuktande produkter som passar en torris som mig. HAHA!!




Till lunch så åt jag pasta med Hot Chörizo från Astrid&Aporna, sallad till. MUMS!
Ser fram emot att få testa mer produkter därifrån, var riktigt gott.


Sen 3 dagar tillbaka så har jag det väldigt kämpigt med maten/bullar osv igen och kämpar hårt. Dock så kom jag av mig och har ätit saker som jag inte ska äta eller så har jag överätit men jag antar att jag helt enkelt får börja om från början och kämpa på igen .. men jag ska inte ljuga, nu är det en ständig kamp mot suget.